duminică, 8 decembrie 2013

Plestioare

8 decembrie 2013. Toata săptamana a fost mohorâtă. Brusc se schimbă vremea şi pe Pleştioare azi a fost soare !

E din ce in ce mai frig. Energia se duce mai repede. Azi pe ultimii km îmi era o foame de lup (apropo' de lupi am vazut o vulpe atât de mare  încât puteai spune că e un lup - eu vreau să cred că era vulpe) Data viitoare îmi voi lua nişte miere cu mine.

Am văzut , ca de fiecare dată o căprioară. Ce interesant la caprioare e ca că alearga câţiva metri, după ce îţi simte prezenţa, eu ma opresc brusc , ea se opreşte brusc si se uită cumva curioasă. Apoi la prima mea miscare fuge. De fiecare data la fel.

Zăpada am mai crescut ceva. Ce-mi place mie la zăpadă e stratul pufos care amortizează şi protejează articulaţiile. E o placere să alergi la vale pe zăpadă. Poţi să dai drumul la picioare fără grijă
8 Decembrie 2013
Azi obisnuita alergare pe Plestioare. E un traseu accesibil oricui, vara sau iarna. Este simplu , porneste din oras din Parcul Baii Mari , urca pe trunghi albastru pana in varf iar coborarea este pe cruce galbena, la un moment dat se face dreapta pe punct galben iar inainte de raposatul Restaurant Usturoi se face dreapta pe o carare nemarcata , paralela cu valea Usturoi , ce te duce la punctul de unde ai plecat , Parc. E o bucla foarte faina, are aproximativ 15,5 km,  accesibila oricand deoarece nu e nevoie sa mergi timp si kilometri cu masina pana sa ajungi la traseu.

Voi actuliza postul acesta cu cate o poza facuta in acelasi punct, aproape de Vf Plestioare, la aceeasi ora, in fiecare saptamana. E interesant sa vezi cum se schimba natura.

1 Decembrie 2013. Cand alergi in padure,  pe poteci,  nu mai ai nevoie de gadeget-uri care sa-ti masoare pulsul. E suficient sa-ti asculti inima cum bate
1 Decembrie 2013
24 Noiembrie 2013

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu